İnegölspor'un Tesislerine Yapılan Saldırı

İnegöl Belediye Başkanı Aktaş, tesisleri saldırıya uğrayan İnegölspor'a 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'un kulüp tesislerine yüzü maskeli 5 kişi tarafından gerçekleştirilen saldırının ardından İnegöl Belediye Başkanı ve kulübün onursal başkanı Alinur Aktaş, bordo-beyazlı ekibe 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

Alinur Aktaş ile İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, 13 Kasım Pazar günü deplasmanda Tokatspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren İnegölspor'un teknik heyet ve oyuncularını antrenman esnasında ziyaret etti.

İnegölspor'un tesislerine yapılan saldırıyı kınayan Aktaş, söz konusu saldırıyı İnegöl'e, İnegölspor'a ve taraftarlarına mal etmenin yanlış olduğunu söyledi.

İnegölspor'un, İnegöl'ün bir değeri olduğuna değinen Aktaş,'Bunu yapan 3-5 tane kendini bilmezdir. Bu kulüp kimsenin şahsi malı değil, benim de değil. Bu İnegöl'ün bir değeridir. Futbol oynanır, mağlup olursunuz, yenersiniz, berabere kalırsınız, şampiyonluğu kaçırırsınız. Biz 2 sene önce penaltılarda şampiyonluk kaybettik. Futbolda bunlar var. Birisi kazanacak birisi kaybedecek.' diye konuştu.

Takımın önünde daha birçok maç olduğuna işaret eden Aktaş, şu ifadeleri kullandı:

'Henüz 11 maç geride kaldı. Daha 23 maç var. Ortada 69 puan var. Yani bu sonuç karşısında, bu netice karşısında gelip bu müdahalede bulunmak zavallılıktan başka hiçbir şey değil. Bu, acizliktir. Bunun İnegöl şehriyle hiçbir alakası yoktur. Birileri şahsi egolarını burada tatmin etmeye çalışırlarsa, karşılarında kanunu ve nizamı bulur. Burası bir kanun devletidir. Böyle bir şeye de ne İnegöl'de ne de memleketin farklı noktasında müsaade edilmez. Birinize herhangi bir zarar gelmemesi bizim için sevindirici. Etkilenmeden, sıkıntıya düşmeden yolumuza devam ediyoruz.'

İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ise olayı gerçekleştiren 5 kişinin yakalandığını ve haklarında adli işlemlerin başlatıldığını belirterek futbolculara 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.

Kaynak: AA