Galatasaray Odeabank'ta Hedef İlk Galibiyet

Sarıkırmızılıların Sırp basketbolcusu Micov: 'Taraftarımıza Olympiakos maçında galibiyet hediye etmek istiyoruz' Galatasaray Odeabank'ın milli oyuncusu Göksenin Köksal: 'Olympiakos maçında seyircimiz önünde ilk galibiyetimizi alacağız'.

Galatasaray Odeabank'ın Sırp oyuncusu Vladimir Micov, THY Avrupa Ligi'nde yarın Olympiakos'u yenerek, ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Micov, Avrupa Ligi'nde yarın oynayacakları Olympiakos maçında ilk galibiyetlerini almak istediklerini vurgulayarak, 'Avrupa Ligi'ne istediğimiz gibi bir başlangıç yapamadık. Skorları son bölümlere kadar çok iyi taşıyoruz ama savunmamızda istediğimiz direnci gösteremiyoruz. Takım olarak en başından beri biraz zamana ihtiyacımız olduğunu zaten biliyorduk ama artık kazanmak zorundayız. Umarım yarın Olympiakos'a karşı oynayacağımız maçta rakibimize karşı bir galibiyet elde ederiz.' ifadelerini kullandı.

Taraftarlarının kendilerine büyük güç kattığını belirten 31 yaşındaki basketbolcu, 'Abdi İpekçi Spor Salonu'nda taraftarımız bize müthiş bir destek sağlıyor. Onlar Türkiye'nin en iyi taraftarı. Buradaki her maçımızda bizim yanımızdalar. Onlara bu maçta galibiyet hediye etmek istiyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray Odeabank'ın milli oyuncusu Göksenin Köksal ise zor maçlar oynadıklarını dile getirdi.

Göksenin, seyircilerinin önünde ilk galibiyetlerini almak istediklerini aktararak şunları kaydetti:

'Henüz galibiyetimiz yok ama çok da zor maçlar oynadık. Yarın Olympiakos maçında kendi seyircimiz önünde ilk galibiyetimizi alacağız. Kazanabileceğimiz maçları kaybettik. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Trabzon Medical Park maçını kazanmak bizi motive etti. Olympiakos maçını kazanıp, en iyi şekilde diğer maçlara hazırlanacağız.'

Kaynak: AA