Fenerbahçe transfere hız verdi

Ligde 3'te 3 yaparak yeniden yarışa dahil olan Fenerbahçe'de hedefler büyüdü. Sarı-lacivertliler 3 yıldız için girişimlere başladı.

Fenerbahçe transfere hız verdi
Fenerbahçe'de peş peşe gelen galibiyetlerle kara bulutlar dağıldı, moraller yükseldi. Konyaspor, Karabükspor ve Akhisar'dan toplam 9 puan alınması, ligde Sarı-Lacivertliler'i yeniden şampiyonluk potasına soktu. Kadıköy'deki 2-1'lik Manchester United zaferiyle de Avrupa Ligi'nde gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atıldı. 4 maçta alınan 4 galibiyetle birlikte Sarı-Lacivertliler her iki kulvarda da hedef yükseltti.

Bunun sonucunda, devre arasında kadroyu takviye etme düşüncesi ağırlık kazandı. Dick Advocaat, her ne kadar hücum hattındaki oyuncular son dönemde formda olsa da buraya bir transfer daha istedi. Yönetim de bunun üzerine, listedeki 3 aday için kolları sıvadı...

DEPAY'DA KİRALIK FORMULÜ


Manchester United'ın yıldızı Memphis Depay, bir türlü Jose Mourinho'nun gözüne giremedi. Portekizli menacer, birçok maçta 22 yaşındaki oyuncuyu kadroya bile almadı. Hollandalı futbolcu, ocak ayında kiralık olarak forma giyebileceği başka bir takıma gitmek istiyor. Mourinho da buna sıcak bakıyor.

Advocaat, aynı Lens'te olduğu gibi Depay'ı kiralayıp onu eski günlerine döndürebilir. Hollandalı teknik adam, bu transfer için yönetimin en büyük kozu olacak. Ancak 22 yaşındaki futbolcuya Premier Lig takımlarının yanı sıra Milan da talip.

Fenerbahçe transfere hız verdi

BEN ARFA BU KEZ GELEBİLİR


Fransız yıldız, sezon başında bonservisi elindeyken Fenerbahçe'nin teklifini geri çevirmiş ve tercihini PSG'den yana kullanmıştı. Ancak bu tercihi nedeniyle kısa sürede büyük hayal kırıklığı yaşadı. Teknik direktör Emery'nin gözüne giremeyen Ben Arfa, bu sezon 11 resmi maçta sadece ortalama 27 dakika süre alabildi.

İspanyol hocayla arası kötü olan 29 yaşındaki oyuncu ilk fırsatta ayrılmak istiyor. Fenerbahçe, ocak ayında satın alma opsiyonuyla bu futbolcuyu kiralayabilir. Ben Arfa, kanatların yanı sıra forvet arkasında da görev yapabildiği için tam bir joker olabilir.

Fenerbahçe transfere hız verdi

VISCA'YA HAYRAN KALDI!

Dick Advocaat'ın Süper Lig'de en beğendiği oyuncuların başında, Başakşehir'in Boşnak yıldızı geliyor. Sezon başında, Pereira görevdeyken de Edin Visca'nın adı Fenerbahçe ile anılmıştı. Ancak Portekizli gidince, herhangi bir gelişme yaşanmadı.

Advocaat, 26 yaşındaki futbolcunun Sarı-Lacivertli ekibe büyük katkı sağlayabileceğini söyledi. Ancak bu transfer oldukça zor. Başakşehir, takımın en önemli oyuncusunu kiralık olarak göndermeye asla yanaşmıyor. UEFA ile yapılan Finansal Fair-Play anlaşması ise Fenerbahçe'nin futbolcu satmadan bu oyuncuyu transfer etmesini engelliyor.

Fenerbahçe transfere hız verdi