Atatürk'e Koşalım Kros Müsabakaları Tamamlandı

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Atletizm İl Temsilciliğinin 2016 yılı faaliyet programında yer alan “Atatürk’e Koşalım Kros Müsabakaları” Kardeşköy Kros Parkurunda gerçekleştirildi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafınca Kardeşköy Atletizm Pistinin etrafı düzenlenerek Kros Parkuru haline getirilen alan sporculardan ve antrenörlerden büyük beğeni aldı.Yarışlar küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar, genç erkekler ve büyük erkekler kategorilerinde düzenlendi.

Yarışlara il genelinden farklı kategorilerde 98 sporcu katıldı.

Küçük erkekler 1 bin 500 metre yarışında Feray Çelik 1’inci, Mehmet Zor 2’nci ve Nurican Yaşar 3’üncü oldu. Küçük kızlar 1 bin 200 metre yarışlarında Yeliz Kadem 1’inci, Burçin Kanık 2’nci ve Gülay Balcı 3’üncü oldu. Yıldız kızlar 2 bin metre yarışlarında Oya Acar 1’inci, Kübra Erol 2’nci ve Şule Tatlı 3’üncü oldu. Yıldız erkekler 3 bin metre yarışlarında Yakup Yılmaz 1’inci, Mert Ağırgün 2’nci ve Gürhan Özkan 3’üncü oldu. Genç kızlar 3 bin metre yarışlarında Hatice İngel 1’inci, Beray Toptaş 2’nci ve Derya Bilgi 3’üncü oldu. Genç erkekler 5 bin metre yarışlarında Ali Üstün 1’inci, Muammer Öz 2’nci ve Cevher Kahyaoğlu 3’üncü oldu. Büyük erkekler 5 bin metre yarışlarında Melih Bor 1’inci ve Yusuf Ateş 2’nci oldu.

Derece elde eden sporculara madalya takdim edildi

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından müsabakalar neticesinde derece elde eden sporculara madalya takdim edildi. Madalyaları Efeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mithat Yıldırım, Atletizm İl Temsilcisi Müfit Sönmez, hakemler ve antrenörler tarafından verildi.

Kaynak: İHA