Trabzonspor'da Forvetler, Tek Golde Kaldı

Çaykur Rizespor karşısında rakibinin forvet oyuncusu Kweuke'nin 2 golüne engel olamayarak 2 puan yitiren bordomavililerde, ilk 9 haftada forvet oyuncularından sadece N'Doye gol atabildi.

Spor Toto Süper Lig'de ilk 9 haftada 6 gol kaydeden Trabzonspor'da forvet oyuncuları tek golde kaldı.

Bordo-mavililer, 9 haftalık dönemde Kasımpaşa'yı 2-0, Atiker Konyaspor ve Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederken, Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı. Bu maçlarda 6 gol kaydeden Karadeniz ekibi, gol attığı 4 maçın 3'ünü kazandı, 1'inden ise beraberlikle ayrılarak 10 puan elde etti.

Trabzonspor, Gaziantepspor'a 1-0, Osmanlıspor'a 2-0, Aytemiz Alanyaspor'a 3-0, Kardemir Karabükspor'a 4-0 yenildiği, Akhisar Belediyespor ile de 0-0 berabere kaldığı maçlar olmak üzere 5 maçta gol kaydedemedi.

Böylelikle Karadeniz temsilcisi, 9 maçın 5'inde gol atma başarısı gösteremedi.

- Forvetlerden tek gol

Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta rakibinin forvet oyuncusu Kweuke'nin 2 golüne engel olamayarak sahadan 2-2 beraberlikle ayrılıp 2 puan yitiren bordo-mavililerde, ilk 9 haftada forvet oyuncularından sadece N'Doye gol atabildi.

Forvet oyuncuları arasında 8 maçta 485 dakika forma giyen Hyun-Jun Suk ile 5 maçta 351 dakika görev alan Muhammet Demir, ligde henüz gol atma başarısı gösteremedi. Trabzonspor’da genç forvet Ramil Sheidaev ligde forma şansı bulamazken, Dame N'Doye ise 4 lig maçında 225 dakika görev yaparak 1 gol kaydetti.

N'Doye forvet oyuncuları adına tek golü Galatasaray karşısında attı. Toplam 6 golü bulunan Trabzonspor’un golleri Onazi (2), Yusuf Erdoğan, N'Doye, Uğur Demirok ve Mehmet Ekici’den geldi.

Kaynak: AA