Salihlili Judocular Makedonya'da Zaferle Döndü

Manisa’nın Salihli ilçesinde Antrenörler Oktay Ayaz, Özlem Akın Ayaz ve Namet Gülmez yönetimindeki Salihli Belediyesporlu Judocular, 4 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya elde ederek, toplamda 8 madalya ile Makedonya’da adeta tarih yazdı.

Uluslararası MIOKI OPEN Judo Turnuvası 14 ülkeden 700’e yakın sporcunun katılımı ile Makedonya’nın başkenti Üsküp şehrinde gerçekleştirildi.

Her zaman başarıları ile adından bahsettiren Salihli Belediyesporlu judocular, Makedonya’da Yıldız Bayanlarda takım halinde birinci oldu. Turnuvada Salihli Belediyespor’un başarılı judocularından Ceren Yılmaz 32 kiloda, Nehir Ekşi 28 kiloda, Kemalcan Çavdar 30 kiloda ve Mehmet Emin İlhan 73 kiloda 1. oldu ve altın madalya kazandı. Turnuvada ayrıca Burak Yıldırım 52 kiloda, Bengü Yılmaz 32 kiloda 2’ncilik ile gümüş madalya, İbrahim Behlül Kocapınar ise 34 kiloda bronz madalya elde etti.

Salihli Belediyesporlu Judocuların Makedonya’nın başkenti Üsküp şehrinde elde ettikleri madalyalarla kendilerini gururlandırdığını ifade eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Salihli sizlerle gurur duyuyor. Bu başarı da büyük emeği olan Antrenörlerimiz Oktay Ayaz, Özlem Akın Ayaz ve Namet Gülmez’e de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA