Milli Hentbolcuların Hedefi 2 Maçta 4 Puan

2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu'nda mücadele eden A Milli Erkek Hentbol Takımı, ilk maçında yarın Kosova ile karşılaşacak Başantrenör Öztürk:'Karşılaşmada favori olan takım biziz'.

A Milli Erkek Hentbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda yarın Kosova ile ilk maçına çıkacak.

Ankara'da Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada, Hırvat hakem çifti Tomislav Cindric-Robert Gonzurek görev yapacak.

B Grubu'nda Kosova ile 6 Kasım'da da deplasmanda karşılaşacak A Milli Takım, iki maçı kazanarak 4 puan hedefliyor.

Karşılaşmayla ilgili AA muhabirine değerlendirme yapan A Milli Takım Başantrenörü Adnan Öztürk, rakiplerinin iyi bir takım olduğunu belirterek, 'Balkan ekolü ile oynayan bir takım. Biz daha iyi bir takımız. Karşılaşmada favori olan takım biziz. Tek hedefimiz galibiyet.' dedi.

Kosova ile deplasmanda yapacakları maça da değinen Öztürk, 'Deplasmandaki maçlarda rakiplerine farklı mağlup oluyorlar. Ancak iç saha maçında ise seyirci, hakem ve bazı etkenlerle daha saldırgan oynuyorlar. Orada da yenmek için oynayacağız. Kosova ile yapacağımız iki maçı da kazanarak Estonya maçına moralli çıkalım istiyoruz. Gruptaki ilk 2 maçta 2 galibiyet almak istiyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA