Mersin Büyükşehir Belediyespor Avrupa'da Galibiyet Peşinde

Genel menajer Aydın: 'Rus ekip Dinamo Kursk'u yenip Avrupa'da ilk galibiyetimizi almak istiyoruz' 'Ligde ve Avrupa'da hedeflerimize ulaşmak için mutlaka galibiyetler almak zorundayız'.

İçel Büyükşehir Belediyespor, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında yarın deplasmanda Rusya'nın Dinamo Kursk takımıyla karşılaşacak.

Takımın genel menajeri Melahat Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta ilk maçta İçel'de Fransa'nın BLMA takımına mağlup olarak Avrupa mücadelesine iyi başlayamadıklarını ifade etti.

Avrupa Ligi'nde yarın ikinci maçlarına çıkacaklarını belirten Aydın, 'Tüm maçlar bizim için çok önemli. Bu gruptan mutlaka çıkmak istiyoruz. Rakibimizin çok güçlü olduğunu biliyoruz ve ona göre hazırlandık. Rus ekip Dinamo Kursk'u yenip Avrupa'da ilk galibiyetimizi almak istiyoruz.' diye konuştu.

Avrupa'dan dönüşte, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 3. haftasında iç sahada Bellona AGÜ ile karşılaşacaklarını aktaran Aydın, şunları söyledi:

'Avrupa'dan yarın galibiyetle dönüp ara vermeden bu maçın hazırlıklarına başlayacağız. Lig ve Avrupa'da aynı anda oynamak zor ancak bunun altından kalkacak bir takımız. Ligde ve Avrupa'da hedeflerimize ulaşmak için mutlaka galibiyetler almak zorundayız. Yarın alacağımız galibiyetle bir seri başlatmak istiyoruz.'

Kaynak: AA