Gollercepte'nin En Popüler Golünü Bruma Attı

Turkcell'in taraftar uygulaması GollerCepte uygulamasında dokuzuncu haftanın en popüler golü Galatasaray’ın yıldızı Bruma’dan geldi.

Turkcell açıklamasına göre, GollerCepte uygulaması üzerinden dokuzuncu haftada atılan 28 gol, 101 bin 342 kez izlendi. Spor Toto Süper Ligin resmi iletişim ve teknoloji sponsoru olan şirketin GollerCepte uygulamasında dokuzuncu haftanın en popüler golünü Galatasaray’ın yıldızı Bruma attı. Uygulaması üzerinden Spor Toto Süper Lig’in dokuzuncu haftasında atılan toplam 28 gol, 101 bin 342 kez izlenirken deplasmanda Adanaspor’u 1-0 yenen sarı-kırmızılıların tek sayısını kaydeden başarılı oyuncunun golü, 16 bin 328 kez takip edildi. Geçen sezon toplamda 6 milyon 232 bin 388 videoyu GollerCepte uygulaması sayesinde cep telefonlarından izleyen futbolseverlerin, bu hafta gol ve özetleriyle birlikte en çok takip ettiği karşılaşma ise Fenerbahçe-Karabükspor maçı oldu. İstanbul’daki maçın özeti, GollerCepte uygulaması sayesinde 40 bin 119 kez izlendi. 5-0 ev sahibinin kazandığı karşılaşmadan sonra uygulamanın en popüler karşılaşması ise 25 bin 266 kişi tarafından izlenen Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı oldu.

Tüm operatörlere açık olan uygulama üzerinden Süper Ligin dokuzuncu haftasındaki karşılaşmalar toplam 118 bin 900 kişi tarafından takip edildi.

Gollerle birlikte Avrupa’dan maç özetleri ve takımların haberlerinin de yer aldığı taraftarlar uygulaması, Apple ve Google uygulama marketlerinden ya da GC yazıp 2222’ye kısa mesaj göndererek indirilebiliyor. Taraftarlar ayrıca, https://gollercepte.tv web adresine de ücretsiz olarak ulaşabiliyor.

Kaynak: AA