Genç Sporcudan Başkan Şirin'e Teşekkür

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlulu bisiklet sporcusu Ahmet Çıkrıkçı’yı makamında ağırladı. Vermiş olduğu destekten dolayı takımı Esbike adına Başkan Şirin’e teşekkür eden Çıkrıkçı, hedefinin Turgutlu’nun adını ulusal ve uluslararası alanda duyurmak olduğunu söyledi.

2017 Yol Şampiyonası’na hazırlanan Turgutlulu bisiklet sporcusu Ahmet Çıkrıkçı, Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret ederek, bugüne dek verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür plaketi takdim etti. Türkiye ve uluslararası alanda üyelikleri olan Eskişehir Bisiklet Takımı’nda (ESBİKE) yer aldığını ifade eden Çıkrıkçı, “Değerli başkanımıza bugüne dek verdiği desteklerden dolayı şahsım ve takımımız teşekkür etmek istedim. Şuanda milli takıma hazırlanıyorum. En büyük arzum Turgutlu Belediyesi’nin ve ilçemizin adını ulusal ve uluslararası arenada duyurmak. İnşallah ilçemize önemli başarılarla döneceğim” dedi.

Başkan Şirin de genç sporcunun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Bizler Turgutlu Belediyesi olarak her daim sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Bisiklet sporcumuz Ahmet’i de azmi ve başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA