Beşiktaş Napoli maçı hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’nde 4’üncü maçı Beşiktaş Napoli maçı için geri sayım başladı. Beşiktaş Napoli maçının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Beşiktaş Napoli maçı TRT 1 (Şifresiz) olarak yayınlanacak.

Deplasmanda Napoli'yi 3-2 yenen Beşiktaş, kendi sahasında Napoli'yi ağırlayacak. Milyonlarca taraftar heyecanla maç gününü bekliyor. Kış saati uygulamasına geçilmediğinden ötürü maç saatinde değişiklik var.Peki Beşiktaş Napoli maçı saat kaçta ve hangi kanalda olacak?

Beşiktaş, Napoli maçı hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. maçında Napoli ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman ısınma ve istasyon koşuları ile başladı. 5'e 2 çalışması, dar alanda kontrol pas ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi. Antrenmana tedavilerine devam edilen Aras Özbiliz, Anderson Talisca ve Caner Erkin ve bireysel çalışan Necip Uysal katılmadı.

Siyah-beyazlı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. maçında Napoli ile karşılaşacak. Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşma saat 20.45'de başlayacak.

MAÇ BİLGİLERİ:

Maç günü: 1 Kasım 2016 Salı

Saha: Vodafone Arena

Maç saati: 20:45

Maçın hakemi: Clattenburg

Canlı Yayın: TRT 1 (Şifresiz)

Canlı Anlatım:
BeyazGazete.Com