Sinop'ta Offroad Heyecanı Başlıyor

2016 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 5.ayak yarışı, Sinop Offroad Kulübü (SİNOFF) tarafından 8-9 Ekim tarihlerinde Sinop’un Akliman ve Bostancı sahilinde düzenlenecek.

Sinop’un en güzel coğrafyası olan Akliman ve Bostancılı sahilinde gerçekleştirilecek organizasyon, Sinop Valiliği, Sinop Belediyesi, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü destekleri ile gerçekleştirilecek.

Yaklaşık 35 kulüp, 35 offroad aracı ve 70 kadar sporcunun katılımı beklenen yarışın parkuru da seyri kolay ve seyir keyfi yüksek olacak şekilde büyük bir özenle hazırlandı.

SİNOFF Başkanı Celalettin Şahiner yarış ile ilgili; “Adrenalini yüksek heyecan dolu bir yarış bizi bekliyor. Şampiyonanın sondan bir önceki ayağı olan yarışımız güzel bir havada gerçekleşecek, hafta sonu şehrin karmaşasından uzaklaşmak, hem eğlenip hem de büyük heyecana şahit olmak isteyen tüm Sinopluları organizasyonumuza davet ediyorum” açıklamasını yaptı.

8 Ekim Cumartesi günü saat 12.45’te İskele Meydanı’nda verilecek start ile başlayacak olan yarış, Akliman Kavaklık mevkisinde yapılacak ve 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Etabı adıyla geçilecek orman etabının ikişer kez geçilmesinin ardından, yarış saat 18.25’te tamamlanmış olacak. İkinci gün ise 11.00’de başlayacak Botancılı Kışlaburnu mevkisinde yer alan ve Şehit Ömer Can Açıkgöz adıyla geçilecek olan seyirci etabının ardından 16.00’da sona erecek. Organizasyon Pazar günü saat 17.30’da İskele Meydanı’ndaki ödül töreni ile son bulacak.

Kaynak: İHA