Ergin Ataman'dan Serebral Palsili Çocuklara Destek

7 Ekim Dünya Serebral Palsili Günü’nde; Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman ve Serebral Palsili Çocuklar Derneği Başkanı Cansel Kırman’ın katılımıyla Bakırköy Belediyesi tarafından serebral palsili çocuklar için alınan tekerlekli sandalyeler verildi.

Bakırköy Belediye Başkanlığı ana binada düzenlenen etkinlikle serebral palsili çocuklar tekerlekli sandalyelerine kavuştular.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, “Bir Can Bir Umut” kampanyasına destek vermekten dolayı çok mutlu olduklarını ve engelli bireylerin engelsiz yaşam sürdürebilmeleri için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini ifade ederek, "Sosyal sorumluluk projelerine belediye olarak her zaman destek veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Engelli çocuklarımızın engelsiz bir yaşam sürdürmeleri için her bakımdan elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Engelli çocuklarımız için farkındalık oluşturmalıyız. Bu bağlamda Ergin Hocama da gösterdiği duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyorum. Galatasaray’a da bu hafta sonu başlayacak lig maçlarında ve perşembe günü başlayacak Euroleague müsabakalarında başarılar dilerim" dedi.

Ataman: "Çok zor bir süreç bizi bekliyor"

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman da Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na Galatasaray ve Milli Takım Kaptanı Sinan Güler’in imzalı formasını verdikten sonra yaptığı açıklamada, çok zor bir sürece girdiklerini ifade ederek, "Bu sene Euroleague’in değişen formatı nedeniyle bazı haftalar 2 maç yapacağız. Bu sezon boyunca bizi 70-80 maçlık bir performans olacak. Galatasaray her alanda hedefleri olan bir kulüp ve biz de ona göre elimizden gelen tüm mücadeleyi göstereceğiz. Ayrıca perşembe akşamı geçen sezonun EuroCup şampiyonu Galatasaray Odeabank ve Euroleague şampiyonu CSKA Moskova arasında adeta süper kupa finaline tüm taraftarlarımızı bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

"Sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceğiz"

Ataman, etkinlikle ilgili olarak ise, "Serebral palsili çocuklarımız için yapılan bu etkinlikte yer almaktan çok mutlu oldum. Belediye Başkanımız Dr. Bülent Kerimoğlu dernek başkanımız Cansel Kirman’a çok teşekkür ediyorum, şahsım ve kulübüm adına sosyal sorumluluk projelerinin her zaman yanında olacağımızı ifade ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA