Bozüyük'te Sentetik Sahanın Eksikleri Giderildi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Amatör Ligin başlamasıyla birlikte daha yoğun bir şekilde kullanılmaya başlanılan Yeşilkent sentetik sahasının bakımı yapıldı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bakım çalışmalarına Bozüyük Belediyesi itfaiye ekipleri de destek verdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Dübek, sentetik sahadaki eksikliklerin yapılan çalışmalarla giderildiğini söyledi.

Erol Dübek, “Amatör spor karşılaşmalarımızın başlamasıyla birlikte Yeşilkent’te ki sentetik sahamız ilçemizde oynanan karşılaşmalara ev sahipliği yapıyor. Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak sahada tespit edilen eksikliklerin giderilmesi noktasında çalışma yaptık. Sahamızı çevreleyen tel örgülerin bakımını tamamladık. Ambulans giriş kapısı, yedek kulübelerinin bakımı, sahanın çevre yoluna bakan bölümünde yer alan filelerin bakım ve onarımı yapıldı. Soyunma odalarındaki eksiklikler giderilerek sıcak su tesisatı yenilendi. Bizlere bu çalışmalarda destek veren Bozüyük Belediyesi İtfaiye ekibine ve il müdürlüğü ekiplerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA