Amputede Toplu İmza

Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı, yeni sezon öncesi iç ve dış transfer çalışmalarına başladı.

Ampute Futbol Ligi’nde Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kazandırdı.

Geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansla ligi ilk 4 takım arasında tamamlayan Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı, Türkiye Kupasını da müzesine götürerek bu başarısını taçlandırmıştı. Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren mavi-beyazlılar hedeflerini yüksek tutuyor.

İç ve dış transferde imzalar atıldı

Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı Teknik Direktörü Memik Vurucu ve Kaleci Antrenörü Ökkeş Böke sözleşme imzalarken, iç transferde ise Fatih Karakuş, Sedat Kurt, Ali Molon, Mehmet Rüstemoğlu, Osman Karaoğlu, Halil İbrahim Esen, Enes Gültekin ve Hasan Hüseyin Altundaş ile de sözleşme yeniledi. Mavi Beyazlı ekip dış transferde Osmanlı Engelliler Spor Kulübü’den Ali Budak ve İzmir Büyükşehir Belediyespor Takımından Nurettin Balkaya’yı renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi.

"Hedefimiz şampiyonluk"

Güzel, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlandıklarını dile getirerek, “Geçtiğimiz yıl iyi bir performans ortaya koyduk. Futbolcularımızı ve teknik ekibi kutluyorum. Yeni sezonda daha da başarılı olmak için hem mevcut kadroyu korumak hem de yeni takım arkadaşları bulmak için çalışmalarımız sürüyor. İç transferde başarılı oyuncularımızla sözleşme yeniledik. Dış transferde ise teknik ekibimizin de istediği Ali Budak ve Nurettin Balkaya’yı renklerimize katarak kadromuzu güçlendirdik. İnşallah önümüzdeki sezonda da başarılarını sürdürerek hep birlikte kazanacağımız şampiyonluğa katkı sağlayacaklardır. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

iye konuştu.

Budak ve Balkaya ise takıma katıldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, ligde başarıyı arttırmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

Kaynak: İHA