Tepebaşı Meclisi'nden Şampiyonlara Kutlama Ve Ödül

Eskişehir’i Dünya Taekwondo Şampiyonası’nda temsil ederek 4 madalya alan Tepebaşı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo sporcuları, Tepebaşı Meclisi tarafından ödüllendirildi.

Eskişehir’de ve Türkiye’de aldıkları başarılar ile Tepebaşı’nın gurur kaynağı olan Tepebaşı Spor Kulübü sporcuları Busenur Sevük, Gülsena Karakuyu, 29 Eylül - 2 Ekim 2016 tarihleri arasında Peru’nun başkenti Lima’da Dünya Taekwondo Federasyonu tarafından organize edilen 10. Taekwondo Poomse Dünya Şampiyonası’nda 4 madalya ve Dünya Şampiyonu unvanı ile Eskişehir’e döndü. Tepebaşı Belediyesi ekim ayı meclis toplantısına konuk olan sporcular ve antrenörleri Dilek Karakuyulu, tüm parti grupları tarafından tebrik edildi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç 55 ülkeden 760 sporcu ile katılım gerçekleşen şampiyonada Tepebaşı Belediyesi sporcularının Türkiye ve Eskişehir’e gurur yaşattıklarını belirterek bu başarının arkasında bir birlikteliğin olduğunu ve Gençlik Spor Müdürlüğü, Tepebaşı Belediyesi ve Atayurt Okullar’nın başarılı çalışması ile Eskişehir’e madalyaların geldiğini vurguladı.

Başkan Ataç daha sonra sporculara plaket ve hediyelerini takdim etti.

Kaynak: İHA