Samsun Canik Belediyespor Başkanı Bayrak Açıklaması

'Orada da Chevakata Vologda'yı yenebilecek bir ekibiz. İnşallah deplasmandaki maçı da kazanıp turu geçmek istiyoruz'

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor'un kulüp başkanı Ercan Bayrak, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası ön eleme ilk maçında sahalarında 82-79 yendikleri Chevakata Vologda'yı deplasmanda da mağlup ederek turu geçmek istediklerini belirtti.

Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın geç toplanmasına rağmen ön eleme ilk maçında Chevakata Vologda önünde çok iyi mücadele ettiğini söyledi.

Sahalarında galip gelmelerinin sevindirici olduğunu dile getiren Bayrak, 'Rövanş maçını 13 Ekim Perşembe günü Rusya'da oynayacağız. Orada da rakibimizi yenebilecek bir ekibiz. İnşallah deplasmandaki maçı da kazanıp turu geçmek istiyoruz.' dedi.

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda geçen yıllarda ön eleme olmadığını, bu yıl ön eleme oynanacağı bildirildikten sonra hızlı şekilde oyuncularla anlaştıklarını kaydeden Bayrak, bu nedenle takımın tam olarak ritmini bulmadığına dikkati çekti.

Bayrak, 'Takımımızda küçük bir uyum sorunu var. Bu da bir arada oldukları süre artınca ortadan kalkacaktır. Vologda maçının sonuna kadar iyi mücadele ettik. Ayrıca, bizi oyun boyunca destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ederiz.' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA