Ortaca Belediyespor, Çiğli Maçına Kilitlendi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Ortaca Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Çiğli Belediyespor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Ümit Öztekin yönetimindeki çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, zorlu deplasmandan alacağı sonuç ile liderliğini devam ettirmek istiyor.

Ortaca, transfer sezonunun bitmesine kısa süre kala Eğridirspor’un 27 yaşındaki sağ beki Cihat Can ile sözleşme imzalayarak kadrosunu genişletti.

Ortaca Belediyespor tesislerinde gerçekleştirilen idmanının ardından, Kulüp Başkanı Süleyman Dağdelen’in de katıldığı imza töreni ile yeni transfer kendisini siyah-beyazlı formaya bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Yeni transferin Ortaca Belediyespor’a hayırlı olmasını dilediğini ifade eden Kulüp Başkanı Süleyman Dağdelen, Pamukkalespor maçında alınan farklı galibiyetin oyuncuları rehavete sokmaması gerektiğine dikkat çekerek, Çiğli maçından da iyi bir skor ile dönmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Ümit Öztekin ise, geçen hafta alınan üç puanın ardından bu hafta çok önemli bir deplasmana gideceklerini belirtti.

Yapılan transfer için yönetime çok teşekkür ettiğini aktaran Öztekin, “bir sağ bek alındı. Bu oyuncuda bize güç verecektir. Bu hafta çıkacağımız önemli karşılaşmadan puan veya puanlarla dönersek hem bizim açımızdan hem de seyircimiz açısından iyi bir sonuç olacak. Deplasmanda da olsak taraftarlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA