'15 Temmuz Demokrasi Şehitleri' Kupası

Voleybol Efeler Liginde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi Şehitleri' kupasına katılacak.

7-9 Ekim tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek turnuvaya Afyon Belediye Yüntaş’ın yanı sıra Arkas Spor, İstanbul Büyükşehir Belediye ve Ziraat Bankası takımları da yer alacak.

Turnuva ile ilgili olarak AA muhabirine açıklamalarda bulunan Afyon Belediye Yüntaş Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, demokrasi şehitleri adına düzenlenen böyle bir turnuvada yer alacaklarından dolayı onur duyduklarını belirtti.

'15 Temmuz demokrasi tarihinde milletin yazdığı bir destan olarak yerini almıştır' diyen Kınay, şöyle konuştu:

'Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı olarak da her zaman tarafımız milletimizin yanıdır. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi Şehitleri' kupasının sezona başlangıç için önemli bir turnuva olduğunu takımımızın eksiklerini görmek açısından iyi bir turnuva olacak bizim açımızdan ayrıca oynayacağımız takımlarda Türk voleybolunun çok önemli takımları. Lig öncesinde kendimiz görmek için bu turnuvayı önemsiyoruz ve eğer eksiklerimiz olduğu takdirde bu eksiklerimizi gidererek lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz.'

Kaynak: AA