Mario Gomez itiraf etti: Eski tadım yok

Alman basınının performansı nedeniyle hedef tahtasına koyduğu golcü futbolcu, mesajlaştığı Beşiktaş futbol ekibinde görevli bir yetkiliye dert yandı: "İstanbul’u ve takımı çok özledim. Burada eski tadım yok"

Mario Gomez itiraf etti: Eski tadım yok
Geçtiğimiz sezon attığı 26 golle Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan ve transfer döneminde gidecek-kalacak tartışmaları arasında Wolfsburg'un yolunu tutan Mario Gomez'i sıkıntı bastı... Alman forvet, yeni takımının formasıyla çıktığı beş maçta da ağları havalandıramadı. Alman basınında hedef tahtasına konan ve "Başarısızlık sembolü" olarak gösterilen Gomez'in, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde futbol ekibindeki yetkililerden biriyle dertleştiği ortaya çıktı.

GERİ DÖNMEK GÜNDEMİMDE YOK
Alman oyuncunun, WhatsApp'tan mesajlaştığı kulüp çalışanına, "Hayat bu, profesyonellik bu… Bizler gereğini yapıyoruz ve bir takım kararlar alıyoruz. İstanbul'u ve sizleri, takımı çok özledim. Burada eski tadım yok" diye mesaj attığı öğrenildi. Gomez'in kendisine yöneltilen, "Beşiktaş'a geri döner misin?" sorusuna ise, "Şu anda böyle bir gündemim yok" karşılığını verdiği gelen haberler arasında.

NASIL GOL ATACAĞIM SÖYLEYİN!
Görev yaptığı 5 maçta da gol atamayan Mario Gomez, bu konuda kendisini eleştiren gazetecilerden de imalı şekilde yardım istedi. Durumun kendisini de rahatsız ettiğini söyleyen 31 yaşındaki oyuncu, "Top sadece çizgiyi geçmiyor. Nasıl gol atacağım konusunda bir fikriniz varsa, daha iyi nasıl yapacağımı biliyorsanız, bana söyleyin" dedi. Bu arada Gomez, sakatlığı nedeniyle Almanya Milli Takımı'ndan çıkarıldı.