Futbol Açıklaması Spor Toto 2.Lig

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, süper lige çıkmayı hedefliyor.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp başkanlığına takımı süper lige çıkarma umuduyla geldiğini belirtti.

Erzurum'un Türkiye'nin önde gelen camiası olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

'Erzurumlu olmak her açıdan insana gurur veriyor. Geçen yıl taraftarlarla 'vallahi olacak, billahi olacak, Erzurum bu sene şampiyon olacak' diyerek yemin ettik. Çok şükür, 2. Lig'e yükseldik. Biz yola çıkarken bu takımı Süper Lig'e çıkarma gayesiyle yönetime geldik. Bu bir ekip işi. Allah'a şükür çok güzel bir ekip kurduk. Futbolcu, yönetici teknik yönetim ve taraftarlarla bütünleştik. Erzurum camiasına yakışır transferler gerçekleştirmek istedik. Yıldız futbolcular Mert Nobre ve Engin Baytar'ı renklerimize bağladık, bir çok genç yeteneği kadromuza kattık.'

Erzurumspor'un kentin ortak değeri olduğunu ve sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Demirhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen başta olmak üzere kentteki tüm siyasilerin kendilerine destek verdiğini kaydetti.

Takıma sahip çıkanlara kendilerinin de sahip çıktığını ve destek olduğunu anlatan Demirhan, 'Allah'ın izniyle bu yıl da şampiyon olacağız. Biz hiç bir rakibi küçümsemiyoruz. Amacımız daha değerli, daha güçlü olmak ve rakiplerimizi yenerek hedefe ulaşmak. İnanıyorum ki bu yıl bizim takımdan milli takıma oyuncu gidecek. Bizim bütün futbolcularımız yıldız. Biz futbolcu transfer ederken ahlaklı olmasına önem veriyoruz. Futbolcunun özel yaşantısı, inancı çok önemli. Sakat olduğu halde Engin Baytar Erzurum'u terk etmiyor ve takımla beraber kalıyor. Nobre takım içinde bir abi gibi. Bu futbolcularımız herkesten çok bir Erzurumlu gibi mücadele ediyorlar.' diye konuştu.

Demirhan, Erzurumspor'u kuruluşunun 50.yılında süper ligde görmek istediklerini belirterek, bunun için mücadele ettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA