Büyükşehir Belediyesi Futbol Turnuvasının Şampiyonu Zabıta Oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl Şehit Ömer Halisdemir anısına düzenlediği Birimlerarası Futbol Turnuvasında Zabıta Daire Başkanlığı şampiyonluğu elde etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel Birimlerarası Futbol Turnuvası bu yıl da yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşti. Personel, dostluk ve centilmenlik içerisinde geçen müsabakalarda iş stresinden uzaklaşıp, birbirleriyle kaynaşma imkanı bulurken moral tazeledi. Uğur Sorguç Stadyumu’nda oynanan ve 31 birim takımının katıldığı turnuva birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Finalde ipi göğüsleyen ekip Zabıta Daire Başkanlığı oldu.

Ömer Halisdemir unutulmadı

Bu yıl Şehit Ömer Halisdemir anısına düzenlenen turnuvada dereceye giren ilk 4 takıma kupa ve madalyaları Zabıta Daire Başkanı Uğurcan Ecemiş ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Mutlu tarafından takdim edildi. Turnuva birincisi Zabıta Daire Başkanlığı olurken, ikinciliği Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü, üçüncülüğü Mali Hizmetler Daire Başkanlığı, dördüncülüğü ise ASAT Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü kazandı.

Kaynak: İHA