Malatya Amatör Futbol Şampiyonu Takımlar Kupalarını Aldı

Malatya'da, amatör futbol liglerinde geçen sezon kategorilerinde şampiyon olan kulüplere kupaları törenle verildi.

Kentteki bir restoranda düzenlenen kupa takdim törenine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat ilgiler katıldı.

Törende konuşan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, amaçlarının kulüpler, taban birlikleri, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile bir arada bulunmak olduğunu ifade etti.

Özdemir, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Malatya’da 104 kulübün temsil edildiği bir üst kuruluş olduğunu da ifade etti.

TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine kupa törenini geleneksel hale dönüştürdükleri için teşekkür etti.

Malatya'nın tesis anlamında son yıllarda atılım içerisinde olduğunu kaydeden Eserdi, BAL takımlarının da Malatya'yı temsil noktasında hedef koyarak yollarına devam ettiğini belirtti.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı da, amatör sporculuktan başlayarak 1976'den buyana Malatya amatör camiasına hizmet ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından İl Hakem Kurulu Başkanı Akın Kaan Öz tarafından 'Değişen Futbol Kuralları' hakkında bilgiler verdi.

Programda, 2015-2016 sezonunda şampiyon olan kulüplere kupaları takdim edildi.

Kaynak: AA