Bosna Hersek Belçika'yı Şaşırtmak İstiyor

Bosna Hersekli milli futbolcu Ibisevic:'Cesur bir oyunla, elimizden gelenin en iyisini yaparak, Belçika'yı şaşırtabiliriz'.

Bosna Hersekli milli futbolcu Vedad Ibisevic, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu maçında, deplasmanda karşılaşacakları Belçika'yı cesur bir oyunla şaşırtmak istediklerini söyledi.

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha Berlin'de forma giyen 32 yaşındaki golcü Ibisevic, 7 Ekim Cuma günü karşılaşacakları Belçika'nın kaliteli bir takım olduğunu belirterek, 'Öncelikle rakibimize karşı nasıl mücadele edeceğimize bakmalıyız.' dedi.

Belçika maçına dair umutlu olduklarını kaydeden 32 yaşındaki futbolcu, Belçika'nın önemli bazı oyuncularının kadroda yer alamayacak olmasının kendileri için iyi olabileceğini ifade etti.

Ibisevic, Kevin De Bruyne ve Vincent Kompany gibi isimlerin oynadıkları takımlar için önemli futbolcular olduğunu vurgulayarak, 'Belçika başarılı bir jenerasyona sahip. Oynayamayacak olan isimlerin yerine de iyi oyuncular şans bulacaktır.' diye konuştu.

Belçika ile zor bir maç oynayacaklarını kaydeden golcü oyuncu, 'Bizim de iyi futbolcularımız var. Cesur bir oyunla, elimizden gelenin en iyisini yaparak, Belçika'yı şaşırtabiliriz.' ifadesini kullandı.

Bu sezon Bundesliga'da 5 gol atarak başarılı bir başlangıç yapan Ibisevic, takım olarak aldıkları başarılı sonuçları sürdürmek istediklerini belirtti.

- Milicevic: 'Belçika'ya karşı şansımız var'

Belçika 1. Futbol Ligi takımlarından Gent'te oynayan Bosna Hersek Milli Takımı'nın yeni isimlerinden Danijel Milicevic ise Belçika'ya karşı umutlu olduğunu belirterek, '2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde de aynı gruptaydık. Belçika, bizim iyi oyunculardan kurulu kaliteli bir takım olduğumuzun farkında.' dedi.

Bosna Hersek'in Belçika maçından puan ya da puanlar alacağına inandığını aktaran Milicevic, 'Belçika'ya karşı şansımız var. Maça en iyi şekilde hazırlanmalıyız. İyi organize olup, mücadeleci olmalıyız. Belçika, Avrupa'nın en kaliteli takımlarından biri.' şeklinde konuştu.

Daha önce İsviçre 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda yer alan ve Bosna Hersek formasını ilk kez geçen ay Estonya'ya karşı giyen Milicevic, 'Milli takımda kendimi harika hissediyorum. Milli takım bana çok şey katıyor. Bosna Hersek'i seçtiğim için hiç pişman olmadım.' açıklamasında bulundu.

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu'nda deplasmanda Belçika ile karşılaşacak Bosna Hersek, hazırlıklarını Brüksel yakınındaki La Hulpe'de sürdürüyor.

Kaynak: AA