Bayan Güreş Milli Takımı Sporcuları Ecdat Toprakları Söğüt'te Kampa Girdi

Güreş Genç Bayanlar ve Minik Kadınlar 14-15 Yaş Milli Takım sporcuları, Balkan Şampiyonası için Osmanlı Devletinin tohumlarının atıldığı Bilecik’in Söğüt ilçesinde kampa girdi.

Söğüt Kapalı Spor Salonunda hazırlıklarına devam eden Milli sporcular, antrenmandan buldukları vakitlerde ilçenin tarihi yerlerini de gezmeyi unutmuyorlar. Milli takım heyetinden Genç Bayanlar Söğüt’e 21 sporcu 8 görevli, Minik Kadınlar 14-15 yaş Milli Takımı ise, 44 sporcu 5 görevli ile katıldı.

Sporcuların Balkan Şampiyonasına katılacağını anlatan Minik Kadınlar 14-15 Yaş Milli Takımı Teknik Sorumlusu Zeynep Yıldırım Diri, “28 Eylül tarihinde geldiğimiz ilçede sporcularımızla birlikte Balkan Şampiyonası hazırlanıyoruz. Bizimle birlikte Genç Bayanlar Milli Takım da burada bulunuyor. Bizden önceki aylarda Yıldızlar Erkek Grekoromen Güreş Milli Takım sporcuları da burada kampa girerek, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te yapılacak olan Dünya Şampiyonası’na katıldı.

Bizler de burada Milli Takım kampına katılan arkadaşlarımızdan bir eleme yaparak bir takım oluşturacağız. Balkan Şampiyonasında başarılar elde etmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA