460 bin lira alan Hayrullah kimdir?

Derin Futbol'da son dönemin en önemli konularından olan, Milli Takım'a alınmayan ve alınan futbolcular tartışılırken Ahmet Çakar, yine Hayrullah konusuna değindi ve ekledi, "Kim bu Hayrullah?"

460 bin lira alan Hayrullah kimdir?
Ertem Şener'in sunumu ile Milli Takım'da kadroya alınmayan futbolcuların tartışıldığı gecede ünlü yorumcu Ahmet Çakar yine sert açıklamalar yaptı.

Özellikle Milli Takım'a yeni alınan futbolcuları irdeleyen Çakar, bu oyuncuların oynadıkları takımlara ve kariyerlerlerine dikkat çekerken aynı zamanda aldıkları primler için de federasyona ve Fatih Terim'e çok ağır yüklendi.

TOPAL İLE AYNI PRİM!

Çakar'ın en çok üzerinde durduğu konu ise Adanaspor'da kaleci olarak görev yapan Hayrullah. Çakar, Hayrullah için, "Hiç maç oynamayan Hayrullah ile 9 maç oynayan Mehmet Topal aynı primi almış. 10 maçın 9 tanesinde oynayan Mehmet Topal'a ile 1 maç bile oynamayan Adanalı kaleci nasıl aynı prim aldı?" dedi.

BURAK'IN GÜNAHI NE?

Sözlerine devam eden eski hakem Çakar, elindeki listelerde Milli Takım'a çağrılan bazı oyuncuların aldıkları primleri söyledikten sonra, "10 maçın 6 tanesinde oynayan ve 4 gol atan Burak Yılmaz'a neden 1 lira para ödemedin?" dedi.

Peki Ahmet Çakar'ın uzun süredir sık sık adını andığı kaleci Hayrullah kimdir?

460 bin lira alan Hayrullah kimdir?


Adanaspor, sezonu şampiyon olarak tamamlarken Hayrullah da takımının Süper Lig’deki kadrosunda yer buldu. Adanaspor’da sezonun ilk haftasında 90 dakika sahada kalan Hayrullah, daha sonra kaleyi 20 yaşındaki yeni transfer Goran Karacic’e kaptırdı.

18'lik İRFANCAN BİLE...

Turuncu-Beyazlılar’da geleceği parlak olarak gösterilen 18 yaşındaki İrfancan Eğribayat da antrenmanlardaki performansıyla Hayrullah’ın bir adım önüne geçmiş durumda.

Öyle ki Hayrullah, geride kalan 4 haftanın yalnızca 2’sinde 18 kişilik kadroya girebildi. Yani şimdilik görünen tabloda, milli takıma çağırdığında tercihi nedeniyle hedef tahtasına konulan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e yapılan eleştiriler haklı çıkacağa benziyor.