Sivasspor Mesut Bakkal'la Çıkışını Sürdürdü

Teknik direktör Bakkal: 'Sivas camiası, taraftarı bize güvensin ve inansın. Bu takım hak ettiği lige tekrar dönecektir'

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, Manisaspor karşısında alınan ilk deplasman galibiyetiyle çıkışlarını sürdürdüklerini belirtti.

Bakkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Manisaspor karşılaşmasının kendileri için çok önem taşıdığını, şampiyonluğa oynayan takımın böyle maçları kazanması gerektiğini söyledi.

Hak ettikleri yere gelmek için her maça kazanma hedefiyle çıktıklarını anlatan Bakkal, şöyle konuştu:

'Şampiyonluğa oynayan takım, her maçı kazanmak zorunda. Biz, hak ettiğimiz lige dönmek istiyoruz. İlk deplasman galibiyetimizi aldık. Bu da bizim açımızdan çok sevindirici, Sivasspor olarak çıkışımız devam ediyor. Takımdan ve oyuncularımdan son derece memnunum. İyi mücadele ediyoruz. Çıkışımız devam edecek. Sivas camiası ve taraftarı bize güvensin ve inansın. Bu takım hak ettiği lige tekrar dönecektir.'

Mesut Bakkal yönetiminde 4 lig maçına çıkan kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmalarda rakiplerine galibiyet şansı vermedi. Sivasspor, Bakkal yönetiminde ligde sahasında oynadığı maçlarda Altınordu'yu 2-1, Şanlıurfaspor'u 2-0 yendi. Kırmızı-beyazlılar, bu süreçte deplasmanda Balıkesirspor'la 1-1 berabere kaldı, Manisaspor'u da 1-0 mağlup etti. Bakkal yönetiminde son dört maçta 10 puan toplayan Sivas temsilcisi, puanını 14'e çıkardı.

Manisaspor galibiyeti sonrası 1 gün izin verilen kırmızı-beyazlı futbolcular, ligin 10. haftasında Elazığspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.

Kaynak: AA