Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın Forma Sponsoru Barilla Oldu

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın yeni sezonda forma sponsoru, Barilla oldu.

Fenerbahçe ile Barilla arasındaki sponsorluk anlaşması, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen bir törenle imzalandı. Törene Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkan Önder Fırat, Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, Genel Koordinatörü Tamer Yelkovan, Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay, Barilla Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Güneş Karababa, Barilla Gıda yöneticileri, Kadın Voleybol Takımı koçu Marcello Abbondanza ile oyuncular Eda Erdem, Polen Uslupehlivan, Yeon Koung Kim ve takım yetkilileri katıldı.

Kosif: "Uluslararası gıda devi Barilla ile 2 senelik bir ana sponsorluk anlaşması yapacağız"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, Fenerbahçe’nin tüm branşlarda 10’da 10 yaptığı bir haftayı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Uluslararası gıda devi Barilla ile 2 senelik bir ana sponsorluk anlaşması yapacağız. İnşallah bu sponsorluğu ileri ki yıllarda daha da geliştireceğiz. Barilla yönetimine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Karababa: "Kurum olarak toplumların kadınların elinde yükseldiğini düşünüyoruz"

Barilla Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Güneş Karababa ise, asırlık 2 kurumun ortak hayallerini gerçekleştirecek bu anlaşmadan heyecan duyduklarını söyledi.

Karababa, “Önümüzdeki 140 senede de var olabilmek için sürdürülebilirlik bizim için çok önemli. Biz iki kurum olarak sağlıklı beslenen ve daha fazla sporla aktif yaşayan bir Türkiye hayal ediyoruz. Fenerbahçe çok değerli çalışmalar yapıyor. Bizler de buna destek olma amacındayız. Bu bir yolculuk. İlk olarak Sarı Melekler’le başladık. Kurum olarak toplumların kadınların elinde yükseldiğini düşünüyoruz. İnşallah bu yolculuğu önümüzdeki dönemde daha da geliştirerek devam etmek arzusundayız. Onların çalışmalarına destek vermek, çözüm ortağı olmak arzusundayız. Bizlere bu heyecan verici yolculukta onlara eşlik etme onurunu veren Fenerbahçe Yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Erdem: "Bayan voleybol takımı kulübün en başarılı branşlardan biri"

Sarı-lacivertli sporcu Eda Erdem ise, "Barilla Ailesi’ne teşekkür ediyoruz. Bayan voleybol olarak sponsor oldular. Umarım uzun soluklu bir sponsorluk olur. Biz heyecanlıyız. Umarım güzel bir 2 sene olur ve devam eder. Bayan voleybol takımı kulübün en başarılı branşlardan biri. Bu tarz sponsorluklara ihtiyacımız var. Umarım biz de güzel bir sezon geçiririz ve iyi bir voleybolla bu birlikteliği taçlandırırız” dedi.

Koung: "Barilla ile beraber umarım güzel bir sezon geçiririz"

Sarı-lacivertli sporcu Yeon Koung Kim ise, "Her zaman Barille markası alıyorum makarna yemek istediğimde. Şu an mutluyum belki bedavadan pasta da alabilirim Barilla’dan. Barilla ile beraber umarım güzel bir sezon geçiririz. Şundan eminim ki hem kulübümüz hem de Barilla için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Polen Uslupehlivan ise, “Barilla gibi bir sponsorumuz olduğu için mutluyuz. Umarım güzel bir voleybol izletiriz bu sezon” diye konuştu.

Abbondanza: "Ne zamanki formamızda Barilla ismini gördüm artık kendimi evimde hissediyorum"

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı Koçu Marcello Abbondanza da, “Benim için farklı bir duygu. İtalya’da doğduğumdan beri Barilla bildiğim bir marka. Ne zamanki formamızda Barilla ismini gördüm artık kendimi evimde hissediyorum” açıklamalarında bulundu.

İmza Töreninin ardından Selim Kosif, Güneş Karababa’ya Eda Erdem’in formasını, Karababa da Kosif’e plaket hediye etti. Tören toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Kaynak: İHA