Trabzonspor-Çaykur Rizespor Maçından Notlar

Bordomavili takımda sakatlığı bulunan Castillo'nun yerine Yusuf Erdoğan 11'de görev yaptıÇorum Belediyespor ile Trabzonspor arasında Çorum'da oynanan kupa maçında bordomavili takım sahaya çıktığında gözyaşlarını tutamayan 15 yaşındaki Elifnur Deniz de Trabzon'a gelerek karşılaşmayı izledi.

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u sahasında konuk eden Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, geçen hafta ligde 1-0 kazandıkları Galatasaray maçının 11'inde zorunlu olarak tek değişiklik yaptı.

Galatasaray maçında sakatlanarak oyunu tamamlayamayan Kolombiyalı oyuncu Castillo, 18 kişilik maç kadrosunda yer almazken bu futbolcunun yerine Yusuf Erdoğan, ilk 11'de görev yaptı.

Sarı-kırmızılı takım ile oynanılan maçta sakatlanan Bero ve Zeki Yavru iyileşerek Çaykur Rizespor maçında forma giydiler.

- Forvette N'Doye

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, ligde Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda da Çorum Belediyespor maçında birer gol atan N'Doye'a görev verdi.

Bu sezon ligde gol kaydedemeyen santrfor oyuncuları Suk ve Muhammet Demir ise yedek kulübesinde yer aldılar.

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, Antalyaspor ve Gençlerbirliği maçı 11'i ile sahaya sürerek 3 hafta aynı oyunculara şans verdi.

- Elif Deniz, hayaline kavuştu

Çorum Belediyespor ile Trabzonspor arasında Çorum'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında bordo-mavili takım sahaya çıktığında gözyaşlarını tutamayan 15 yaşındaki Elifnur Deniz, Trabzonspor Kulübü'nün daveti üzerine Trabzon'a geldi.

Trabzonspor Kulübü'nü sabah annesi Fatma Deniz ile birlikte ziyaret eden Deniz, daha sonra Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşmayı izledi.

Öte yandan Trabzonsporlu taraftarlar, karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nın tribünlerinde büyük boşluklar gözlemlenirken yaklaşık 5-6 bin dolayında bordo-mavili taraftar takımına destek verdi.

Yaklaşık 250 kişilik Çaykur Rizespor taraftarı da komşu kente gelerek takımlarını yalnız bırakmadı.

- Son maç olabilir

Trabzon'da yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda ilk karşılaşmayı ligin 11. haftasındaki Antalyaspor karşısında oynamayı planlayan Trabzonspor, bunun gerçekleşmesi halinde Hüseyin Avni Aker Stadı'nda son maçına çıkmış olacak.

Bordo-mavililer, ligde şampiyonluklar kazandığı Hüseyin Avni Aker Stadı'na böylelikle veda etmiş olacak.

Kaynak: AA