Başkan Çelikcan'dan Amatör Kulüplere Malzeme Yardımı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ilçede faaliyet gösteren 13 amatör spor kulübüne malzeme yardımı yaptı.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, her yıl olduğu gibi bu yılda amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu. Yüreğir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen törene Başkan Çelikcan, TFF Adana Bölge Müdürü Akif Oflaz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri, Adanaspor Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın, Türk İş Adana Bölge Başkanı Edip Gülnar, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer ve kulüp temsilcileri katıldı.

Başkan Çelikcan, törende yaptığı konuşmada, sporun temelinin amatör sporlar olduğunu söyledi.

Çocukların sokağın olumsuz koşullarından uzak kalması için bireysel veya takım sporlarından biriyle uğraşmasının çok önemli olduğunu belirten Çelikcan “Spor çocuklarımızın fiziki ve zihinsel gelişimlerinin yanı sıra kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için de önemli bir aktivitedir. Sporu ve sporcumuzu imkanlarımız ölçüsünde her zaman destekliyoruz. Spor ve sanatla yetişen genç neslin daha başarılı olacağına inanıyoruz. Liglerin başlamasıyla amatör spor kulüplerimizin ayakta kalması ve liglerine en iyi şekilde devam etmeleri amacıyla yardımlarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olduğunu belirterek katkıları için teşekkür etti ve plaket verdi.

Törenin ardından Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan her kulüp için 20 çift futbol ayakkabısı, 20 çift tekmelik, 10 adet futbol topu, 1 takım maç forması, 20 adet tişört - şort ve 3 çift kaleci eldiveninden oluşan malzemeleri Anadolu 19 Mayısspor, Gençlerbirliği, Güneşlispor, Karşıyakaspor, Kazime Özlerspor, Kiremithanespor, Köprüspor, Seyhangücü, Yüreğir İdmanyurdu, Yüreğirspor, Adaletgücü, Yüreğir İşitme Engelliler Futbol ve Adana ASKF Karması kulüplerine dağıttı.

Kaynak: İHA