1461 Trabzon, Seri Peşinde

Teknik direktör Özkara: '1461 Trabzon olarak önceliğimiz bir seri yakalamak. Eyüpspor karşılaşmasında aldığımız mağlubiyeti bir an önce unutup toparlanacağız'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Eyüpspor maçında forma giyen oyuncular koşu, diğer futbolcular ise ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana, Eyüpspor maçında sakatlanan Yaser katılmazken, Ali ve Rasimcan ise takımdan ayrı koştu.

Hüsnü Özkara, antrenmanın ardından Eyüpspor maçıyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, kendi evlerinde böyle bir skoru beklemediklerini, hoş olmayan bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Eyüpspor karşılaşmanın iki takım için de önemli olduğunu hatırlatan Özkara, 'İki takım için de önemli olan bir maçta yenilmenin üzüntüsünü yaşadık. Karşılaşmada 1-1’lik eşitliği yakaladıktan sonra bulduğumuz mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Rakibin ikinci golüne kadar etkili oyun sergilememize rağmen, kazanacağımız maçı kaybettik. Bunun için çok üzgünüz.' dedi.

Özkara, Eyüpspor mağlubiyetini unuttuklarını ve çabuk toparlanacaklarını vurgulayarak, '1461 Trabzon olarak önceliğimiz bir seri yakalamak. Eyüpspor karşılaşmasında aldığımız mağlubiyeti bir an önce unutup toparlanacağız. Hafta sonu oynayacağımız Etimesgut Belediyespor maçını kazanarak yeniden çıkışa geçeceğiz. Etimesgut Belediyespor maçını kazanırsak önümüzdeki haftalara daha güvenli bakabilir, hedeflerimizin peşinden koşabiliriz.' diye konuştu.

Kaynak: AA