Bilecikspor Maç Öncesi Kahvaltıyla Moral Buldu

Bilecikspor maç öncesi kahvaltı geleneğini sürdürüyor.

AZE Madencilik Sahibi İrfan Söğüt, Tarz-ı Hayal’de Bilecikspor teknik heyeti ve oyunculara Vezirhanspor maçı öncesi sabah kahvaltısı verdi. Kahvaltıya, Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, Bilecikspor antrenörü Hasan Kol, yönetim kurulu üyeleri ve oyuncular katıldı.

Neşe içerisinde geçen kahvaltının ardından açıklama yapan Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, “Bizler her zaman söylüyoruz. Bu takımı bir poşet içerisinde teslim aldık. Aze Madencilik sahibi İrfan Söğüt ağabeyimize o poşetin yarısını tuttu. Bugüne kadar desteklerini hiç eksik etmedi. Bugün de burada bizi ağırladıkları için mekan sahiplerini, Bien Seramik Müdürümüz Nevreddin Şenyayla ağabeyimize ayrıca teşekkür ediyoruz. O da Bilecikspor’a yıllardır can simidi olmuştur. Ne zaman nefessiz kalsak hep bir telefon kadar uzağımızda oldu. Bizlerde yolumuzda emin adımlarla yürümeye çalışacağız. Böyle bir günde renk kattığınız için İrfan ağabeyimize de tüm camiam adına teşekkür ediyorum” dedi.

İrfan Söğüt ise, başka bir Bilecikspor olmadığını hatırlatarak, “Bu senenin o sene olmasını diliyorum. Hepinize afiyet olsun. Oynayacağınız maçta başarılar” ifadelerini kullandı.

Maç hakkında görüşlerini alınan Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol da, “Zor bir deplasmana gidiyoruz. Bence rakibimiz sıkı. Çünkü Vezirhan deplasmanı hep zordur. Ona göre tedbirli gidiyoruz. İnşallah hak ettiğimizi alırız. Eksiklerimiz, hastalarımız, sakatlarımız, cezalılarımız var. Bunlara rağmen bizim hedefimiz 3 puan. İnşallah alır geliriz” diye konuştu.

Takım kahvaltının ardından Vezirhanspor deplasmanına doğru yola çıktı.

Kaynak: İHA