Adanaspor-Galatasaray Maçından Notlar

Adanaspor ile Galatasaray, 12 yıl aradan sonra rakip oldu Sarıkırmızılıların teknik direktörü Reikerink, geçen hafta Trabzonspor ile oynadıkları maçın ilk 11'inde 2 değişiklik yaptı.

Galatasaray ile Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'de 12 yıl sonra birbirlerine rakip oldu.

Ligde en son Adanaspor'un küme düştüğü 2003-2004 sezonunda karşılaşan iki takım, 12 yıl aradan sonra 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Jan Olde Riekerink, ligde geçen hafta 1-0 yenildikleri Trabzonspor karşılaşmasına göre ilk 11'de 2 değişiklik yaptı.

Hollandalı orta saha oyuncusu Wesley Sneijder'i tedbir amacıyla kadroya almayan Riekerink, Luis Cavanda'yı ise yedek soyundurdu. Adanaspor maçında bu futbolcuların yerine Yasin Öztekin ve Sabri Sarıoğlu ilk 11'de sahaya çıktı.

- Taraftarlar tribünleri doldurdu

Karşılaşmanın oynandığı 16 bin 100 kişi kapasiteli 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda iki takımın taraftarı da kendilerine ayrılan tribünlerin büyük bölümünü doldurdu.

Galatasaraylı taraftarların bulunduğu kuzey kale arkasında 'Cumhuriyetimizin 93. Yılı Kutlu Olsun' pankartı, Adanasporlu taraftarların yer aldığı güney kale arkası tribünde de 'Yaşasın Cumhuriyet' pankartları açıldı.

Adanasporlu futbolcular maça, üzerinde 'İstanbul Maratonu'nu 15 Temmuz Şehitleri için koşuyoruz' yazılı pankartla çıktı.

Öte yandan, karşılaşmaya 215 basın mensubunun akredite olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA