Sivas Belediyespor'da Hedef Galibiyet

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 9. haftasında Kocaeli Birlikspor ile karşılaşacak Sivas Belediyespor, deplasmandan 3 puanla dönmek istiyor.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri'nde Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu idaresinde çalışmalarını sürdüren Sivas Belediyespor, Koceli Birlikspor'u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, bütün rakiplerine saygı duyduklarını ve önemsediklerini belirterek, 'İyi futbol oynayıp, seyir zevki yüksek bir mücadeleyle kazanan taraf olmak istiyoruz. Centilmenlik çerçevesinde, futbolun kuralları içinde en iyi şekilde mücadele edip Sivas'ı temsil etmenin gayreti içerisindeyiz. Kocaeli Birlikspor maçı öncesinde takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Bu da bizi sevindiriyor.' ifadelerini kullandı.

Kocaeli Birlikspor Sivas Belediyespor karşılaşması 30 Ekim 2016 Pazar günü saat 13.30'da İzmit Alparslan Türkeş Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Aydın Bölgesi B Klasmanı hakemlerinden Bahattin Şimşek yönetecek.

Kaynak: AA