Ogün'den puan silme yorumu

Takımına 12 puan silme cezası verilmesiyle ilgili konuşan Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, bu süreçte ayakta kalmayı bileceklerini söyledi.

FIFA, dün TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’a 12 puan silme cezası vermiş, gerekçesi olarak ise 2 yıl önce Serdar Gürler’in Trabzonspor’a satılmasının ardından Fransız ekibi Sochaux’a ödenmesi gereken yetiştirme bedelinin yatırılmaması ve ayrıca Fabio Bilica’nın alacaklarının zamanında ödenmemesini göstermişti.

Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, verilen 12 puanlık ceza ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kendilerini çok zorlu bir sürecin beklediğini ifade eden Temizkanoğlu, "Bu süreçte ayakta kalmasını bileceğiz. Kalacağımıza da inanıyoruz. Bize -12 değil -22 de verseler hiç fark etmez” dedi.

Elazığ’ın idarecilerinden, siyasilerine, yönetiminden taraftarına kadar büyük destek gördüklerini vurgulayan Temizkanoğlu, "Bu destek arkamızda olduktan sonra nereye gideceğimizi de iyi biliyoruz. Çok onurlu futbolculara sahibiz. Gereken cevapları sahada vereceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA