Yeni Malatyaspor, Elazığ Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Yeni Malatyaspor TFF 1. Lig’de cumartesi günü oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ederken, Yeni Malatyasporlu futbolcu Eren Tozlu Ziraat Türkiye Kupası maçında gol atmasının üzerindeki stresi biraz olsun azalttığını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Erzincan’a elenen Yeni Malatyaspor TFF 1. Lig’de cumartesi günü Elazığspor ile oynayacağı derbi maçına odaklanırken, Yeni Malatyasporlu futbolcu Eren Tozlu antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Erzincan maçında bir gol atarak gol orucunu bozan sarı-kırmızılı futbolcu, Erzincan maçının zor geçeceğini önceden bildiklerini ifade ederek, “Rakibimiz ilk maçta Süper Lig takımı Adanaspor’u yenmişti. Biz de maça o ciddiyetle çıktık. Maça iyi de başladık ve bir çok pozisyonumuz vardı ama konsantre eksikliğinden 5 dakikada 2 gol yedik ve maalesef mağlup olduk. Yapacak bir şey yok şimdi lige konsantre olacağız” diye konuştu.

Cumartesi günü karşılaşacakları Elazığ derbisi öncesi takımdaki havanın gayet iyi olduğunu kaydeden başarılı futbolcu, “Şimdi Elazığ maçına hazırlanacağız ve konsantre olacağız. O maçı da yenip liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. İnşallah istediğimizi alırız” dedi.

Erzincan maçında gol atmasının üzerindeki stresi biraz olsun azalttığını vurgulayan Eren Tozlu, “Tabii ki her futbolcu oynadığı maçlarda gol atmak ister. Kupa maçında gol atmam üzerimdeki stresi biraz olsun aldı, inşallah ligde oynayacağım maçlarda da devamı gelir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA