Yalovaspor'da Hedef 2. Lig

Zaza Enden’in çalıştıdığı Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde (EBBL) mücadele edecek olan Yalovaspor, hedefini 2. Lig olarak belirledi.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Yalova ekibi, sezon öncesi kadrosunu Yalova Group Belediyespor forması giyen Hakan Uykan, Canberk Uzunkaya, Yiğit Mandalas, Kemal Bilgin, Yeşilgiresun Belediyespor’dan Şuacan Pişkin, Çorlu Belediyespor’dan Gürhan Hacet, Erbaa Spor’dan Yusuf Yusufoğlu, Serkan Güzel, Boluspor’dan Erdem Güler, İstanbul İTÜ’den Yiğit Aksoy, Orhangazi Belediyespor’dan İldem Gezer, Acıbadem Üniversitesi’nden Tugay Goçoğlu ve İdris Balkan, İnegöl Belediyesi’nden Ercan Karalar, Zirve Üniversitesi’nden Furkan Firar ve Serkan Güzel ile güçlendirdi. Yeşil-kırmızılılar, sezon öncesinde ise Büyükçekmece, FMV Işıkspor, Nilüfer Belediyesi ve İzmit İhtisasspor kulüpleriyle hazırlık maçı yaptı.

Yalovaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Zaza Enden, "2. lige yükselmek için kadromuzu oluşturduk. Çok deneyimli ve genç bir kadroya sahibiz. Benim olduğum yerde her zaman hedef olur. Bu yüzden planlarımız doğrultusunda ilerleyeceğiz. Yalova’ya ve Yalovalılara güzel bir Yalovaspor izlettireceğiz” dedi.

Kaynak: İHA