Voleybolda Maçın Ardından

İnegöl Belediyespor Antrenörü Zoroğlu: 'Bugün Halkbank'a karşı gerçekten ama gerçekten iyi oynayarak kazandık'.

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Levent Zoroğlu, iyi oynayarak Halkbank'ı 3-0 yendiklerini söyledi.

Zoroğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, Halkbank'ı yendikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Sahalarında iyi oynamak ve kimseye kolay kolay puan vermemek istediklerini anlatan Zoroğlu, 'Hazırlık maçlarında bunu yapamadık. İçeride oynadığımız bütün maçları kaybettik. Bugün Halkbank'a karşı gerçekten ama gerçekten iyi oynayarak kazandık.' ifadelerini kullandı.

Deplasmanda 3-1 mağlup oldukları Tokat Belediye Plevne maçında eksiklerini görerek iyi antrenman yaptıklarını aktaran Zoroğlu, şunları kaydetti:

'Çünkü geçen hafta Tokat'ta iyi oynamadık. İyi oynamadığımız halde maçı alabilirdik. Çeşitli etkenler oldu. Bunların çok fazla üzerinde durmak gereksiz aslında. Geçmiş geçmişte kaldı çünkü. Onlardan ders aldık. Tokat maçından sonra Halkbank maçına gerçekten iyi hazırlandık. Gerçekten mutluyum. İnegöl'deki benim ilk maçım. Böyle bir galibiyet almak beni de çok mutlu etti. Başta yöneticilerimize, oyuncularımıza, antrenör arkadaşlarımıza ve bize her zaman destek olan belediye başkanımız Alinur Aktaş'a bu galibiyeti armağan etmek istiyorum.'

Kaynak: AA