Şanlıurfa Engelliler, Galibiyetle Başlamak İstiyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Takımı Antrenörü Yıldırım: 'İyi bir başlangıç yapabilmek için zorlu Yalova maçını kazanmamız gerekiyor'.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Takımı, deplasmanda oynayacağı Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) maçını kazanarak sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Takım antrenörü Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon ilk kez mücadele edecekleri lige iyi bir kamp dönemiyle hazırlandıklarını söyledi.

Çok güçlü takımların bulunduğu ligde kalıcı olmak istediklerini belirten Yıldırım, maratona güzel bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti.

Yalova ekibiyle zorlu bir maça çıkacaklarını anlatan Yıldırım, 'İyi bir başlangıç yapabilmek için zorlu Yalova maçını kazanmamız gerekiyor. Süper Lig'in köklü takımı Yalova temsilcisi iyi bir kadroya sahip. Seyirci avantajını da kullanarak, ciddi bir baskı uygulayacak. Bizimde iyi bir kadromuz var. Bu sezon seyircimizi tribüne çekebilmek açısından da alacağımız galibiyet önemli. Centilmence bir müsabaka olmasını bekliyoruz.' diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Takımı ile YOSK arasındaki maç, 30 Ekim Pazar günü Yalova Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak.

Kaynak: AA