Ümraniye Belediyesinden Geleceğin Sporcularına Tam Destek

Ümraniye Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren toplam 5 amatör spor kulübüne, futbol sezonu öncesinde, antrenman eşofmanı, forma, şort, tekmelik, kaleci eldiveni ve futbol topundan oluşan malzeme yardımı yaptı.

Ümraniye Belediyesi, amatör kulüplerin yanında olmaya devam ediyor. 2004’ den bu yana her alanda olduğu gibi spor alanında da önemli projelere imza atan Ümraniye Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan amatör spor kulüplerinin futbol branşında yer alan takımlara malzeme desteği yaptı. İlçede faaliyet gösteren Ümraniyespor, Dudulluspor, Çakmakspor, Kazımkarabekirspor ve Yamanspor kulüplerine spor malzemesi desteği sağlayan Ümraniye Belediyesi, kültür ve sanat merkezinde düzenlenen Spor Malzemesi Dağıtım törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları, Kulüp Başkanları, birim müdürleri ve sporcular katıldı.

Kulüpler adına Dudulluspor Kulüp Başkanı Ali Yazlı, Başkan Hasan Can’a kulüplere yapılan yardımlar için teşekkür etti.

"Belediyemizde kalite standardımız, mümkün olan en yüksek standarttır"

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can amatör kulüplerin yetiştirdiği sporcuların sadece sporcu kişiliklerinin değil insani yönlerinin de geliştirilmesi gerektiğini dile getiren Başkan Hasan Can, "Ümraniye Belediyesi olarak yaptığımız her hizmetin en kalitelisini yapmak gibi bir alışkanlığımız var. Belediyemizde kalite standardımız, mümkün olan en yüksek standarttır. Bu spor malzemelerinde de mümkün olanın en iyisini almaya gayret gösterdik" dedi.

Kaynak: İHA