Tuzlaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor Maçına Doğru

Erzurum Valisi Azizoğlu: 'Eğer Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi ülkemizin popüler takımlarının bulunduğu gruplardan birisine düşersek, o maçların oynandığı günlerde şehirde ciddi hareketlilikler yaşanır, esnafımız kazanır, insanımız farklı bir atmosfer yaşar.'

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme maçında sahasında Tuzlaspor ile karşılaşacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a başarı dileyerek, 'Eğer Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi ülkemizin popüler takımlarının bulunduğu gruplardan birisine düşersek, o maçların oynandığı günlerde şehirde ciddi hareketlilikler yaşanır, esnafımız kazanır, insanımız farklı bir atmosfer yaşar.' dedi.

Vali Azizoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yarın Kazımkarabekir Stadı'nda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme maçında Tuzlaspor ile karşılaşacağını hatırlattı.

Müsabakada Erzurum ekibine başarı dileğinde bulunan Azizoğlu, şöyle devam etti:

'Bir takımın başarılı olabilmesi için bütünlüğe ihtiyaç var. Şampiyonluklar, yönetim, futbolcu ve taraftarın bir ve beraber hareket etmesi halinde gelir. Erzurumspor, bu şehrin takımı, bizim, hepimizin gönül verdiği bir kulübümüzdür. Yarınki maçta taraftar olarak tribünlerdeki yerimizi almalı ve takımımızın tur atlaması için gereken desteği vermeliyiz. Takımımız ya bu eşiği kazasız, belasız atlatarak içeri girecek ve gruplara kalacak ya da boynu bükük şekilde geri dönecek. Biz, yakaladığımız bu büyük fırsatı kaçırmamalıyız.'

Vali Azizoğlu, takımın müsabakada galip gelmesi durumunda tur atlayacağını ifade ederek, 'Takımımız, Tuzlaspor'u yenerek gruplara kalırsa, Süper Lig takımları ile maçlar oynayacak. Eğer Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi ülkemizin popüler takımlarının bulunduğu gruplardan birisine düşersek, o maçların oynandığı günlerde şehirde ciddi hareketlilikler yaşanır, esnafımız kazanır, insanımız farklı bir atmosfer yaşar. Böyle bir havayı yakalamanın yolu da Tuzla virajını kazasız, belasız dönmekten geçiyor.' ifadelerini kullandı.

Maçı izleyeceğini dile getiren Azizoğlu, 'Yarınki maçta tribündeki yerimi alacak ve Dadaşları sonuna kadar destekleyeceğim. Bu önemli maçta tüm Erzurumspor taraftarlarını tribünlerde görmek istiyorum ve kısaca 'haydi maça' diyorum.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA