Milli İrade Turnuvası Sona Erdi

Kızılcahamam’da düzenlenen Milli İrade Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Anadolu Lisesi oldu.

Kızılcahamam Çıtak Türkmen Kültür Derneği tarafından düzenlenen Milli İrade Futbol Turnuvası sona erdi. Kızılcahamam Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvanın final maçında Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Anadolu Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Müsabakayı 7-5 kazanan Anadolu Lisesi turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın ödül törenine katılan Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, AK Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, belediye meclis üyelerinden Murat Can, Günaydın Yüce, İsa Sever, Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş ve Çıtak Türkmen Derneği yönetim kurulu üyeleri, turnuva şampiyonu Anadolu Lisesi, ikincisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu, üçüncüsü Efor Market’e kupalarını takdim etti.

Çıtak Türkmen Kültürünü Araştırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali İhsan Maden tarafından turnuvaya büyük destek veren Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney’e ve turnuvanın gol kralına, turnuvayı takip ederek medyaya taşıyan www.soguksuhaber.com editörü Uğur Demirbaş’a ve çeşitli davranışlarından dolayı ödüle layık görülen sporculara da plaket ve belge verildi.

Güney, turnuva tertip komitesine böyle güzel bir turnuva düzenledikleri için teşekkür ederek, şampiyon takımı ve diğer takımları tebrik etti.

Kaynak: İHA