Kofçaz Serhad Spor Kulübü Genel Kaptanı Sezen Açıklaması

'Ligde emin adımlarla ilerleyişimizi sürdürüyoruz'.

Kırklareli Amatör Süper Lig ekiplerinden Kofçaz Serhad Spor Kulübü Genel Kaptanı Tamer Sezen, ligde emin adımlarla ilerleyişini sürdürdüklerini bildirdi.

Sezen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın ligde yeni olmasına rağmen güçlü rakipleriyle birebir mücadele ettiğini söyledi.

Haftasonu yapılan Pehlivanköyspor karşılaşmasının 2-2 beraberlikle sonuçlandığını anımsatan Sezen, deplasmanda kazandıkları 1 puanın çok önemli olduğunu belirtti.

Ligde 1 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederek 6 puana yükseldiklerini aktaran Sezen, ligde başarılı olacaklarına inandıklarını kaydetti.

Futbolcuları gösterdikleri performanstan dolayı tebrik eden Sezen, 'Lig uzun bir maratondur. Biz daha yolun en başındayız. 4 haftada 1 galibiyet ve 3 beraberlik elde ettik. Pehlivanköyspor karşılaşması 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Deplasmanda aldığımız her bir puan bizim için çok önemli. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin mantığı ile hareket ettik. Ligde emin adımlarla ilerleyişimizi sürdürüyoruz. Ligdeki zorlu maçlarda mağlup olmadan devam etmek sevindirici olsa da istediğimiz galibiyetleri yakalayamıyoruz. Futbolcularımızın daha çok çalışarak daha da başarılı olacağına inanıyorum' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA