Göztepe Teknik Direktörü Buruk Açıklaması

'Karşılaşmayı kazandığımız için sevinçliyiz, Eskişehirspor gibi bir rakibimizi yenmek ayrı bir sevinç oluşturuyor'.

TFF 1. Lig'de 2-1 öne geçtikten sonra Eskişehirspor'un sahadan çekildiği müsabakayı değerlendiren Göztepe'nin teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşmayı kazandıkları için sevinçli olduğunu bildirdi.

Buruk, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, maçın başında taç atışından çok erken bir gol yediklerini, daha sonra penaltıyı kurtararak karşılaşmaya ortak olma şansını yakaladıklarını belirtti.

Maçın stresinin ve çok erken gol yemeleri nedeniyle zaman zaman istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarına vurgu yapan Buruk, 'Daha önceki maçlarımızda topa daha çok sahip olan takımdık, bu maçta tam olarak bunu yapamadık ama yine de çok fazla gol pozisyonuna girdik ve ilk olarak 1-1'i yakaladık. İkinci yarıda belli bir dakikadan sonra yaptığımız hamleler ile oyunu çevirmeye çalıştık ve son dakikalarda bu hamlelerin meyvesini alarak 2. golü de bulduk.' ifadelerini kullandı.

Buruk, karşılaşmayı kazandıkları için sevinçli olduklarını belirterek, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

'Eskişehirspor gibi bir rakibimizi yenmek ayrı bir sevinç oluşturuyor. Önümüzde kupada Fatih Karagümrük ve ligde de Giresunspor maçları var. Bu maçlara konsantre olacağız. Oyuncularımı emeklerinden dolayı kutluyorum, taraftarlarımıza da desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Onlarla beraber daha büyük başarılara yürüyeceğiz.'

Kaynak: AA