Elazığspor Kulübü Basın Sözcüsü Gülaç Açıklaması

'Taraftarlarımızı maçlara bekliyoruz' 'Elazığ Belediyesinin girişimleri haricinde, Elazığspor'a gelir konusunda şu ana kadar atılan somut bir adım yok'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un kulüp basın sözcüsü Cengiz Gülaç, yarınki kupa maçında ve ligdeki karşılaşmalarda taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Gülaç, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda yarın Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor ile yapacakları maçın biletlerinin satışa sunulduğunu ifade etti.

Taraftarlardan, yarın oynanacak karşılaşmaya ve hafta sonu ligdeki Yeni Malatyaspor maçına ilgi göstermesini beklediklerini dile getiren Gülaç, 'En son ligde oynadığımız Adana Demirspor maçında taraftar desteğinin hakemi ne kadar etkilediğini gördük. Artık taraftarlarımızı maçlara bekliyoruz.' diye konuştu.

Kulübün yaşadığı maddi sıkıntıya da dikkati çeken Gülaç, 'Elazığ Belediyesinin girişimleri haricinde, Elazığspor'a gelir konusunda şu ana kadar atılan somut bir adım yok.' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA