Develi Kaymakamı Duru, Develi Belediyespor-Buğdaylıspor Maçını İzledi

Develi Kaymakamı Murat Duru Develi İlçe Stadyumunda oynana Develispor-Buğdaylıspor maçını Develispor Başkanı Ali Kabak ile birlikte izledi. Tribünlerin tıklım tıklım dolu olduğu maçta Develispor-Buğdaylıspor’u 5-1 yendi.

Develi Kaymakamı Murat Duru, maçtan sonra yaptığı açıklamasında "Birinci Amatör Küme’de nagmalup ünvanla mücadelesine devam edan Develisporumuzu tebrik ediyorm. Bugün oynadığı doyurucu sporla Develispor takımımız Buğdaylıspor’u 5-1 gibi net bir galibiyet sonucuyla hem bizleri hem de Develili hemşerilerimi çok mutlu etti. Develisporumuzun başarılarının şampiyonluk yolunda artarak devam etmesini diliyor, Develisporumuza emek veren sporcularımızı ve yöneticilerimizi kutluyorum" diye konuştu.

Develispor Başkanı Ali Kabak ise, "Bugün oynadığımız Buğdaylıspor karşılaşmasında bizleri yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımız Murat Duru Beye ve 90 dk boyunca desteğini hiç esirgemeyen taraftarlarımıza 5-1 lik galibiyetimizi armağan ediyoruz. Bu galibiyet sizlerin sayesinde geldi. Destek sizden başarı sporcu kardeşlerimden" dedi.

Kaynak: İHA