Gümüşlük Gençlikspor Başkanı Nejat İşler Açıklaması

'(Tüm gelirini Gümüşlükspor'a bağışladı) haberleri yalan. Ben kitaplarımın telifini buraya bağışladım. Gümüşlükspor olmasaydı kitap yazmazdım, ama filmden bir bağışım olmadı'

Gümüşlük Gençlikspor Başkanı Nejat İşler, takımını şampiyonluğa taşımak için iddialı olduklarını bildirdi.

Süper Amatör Lig'de mücadele eden ve başkanlığını oyuncu Nejat İşler'in yaptığı Gümüşlükspor'da madalya töreni düzenlendi.

Gümüşlük Gençlikspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte, geçen sezon 1. Amatör Küme'de şampiyon olan takımın eski ve yeni futbolcularına ve teknik ekibi için madalya töreni yapıldı. Oyuncu Dost Elver'in sunuculuğunu yaptığı programa, taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi.

Törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nejat İşler, takımına destek veren Gümüşlük halkına teşekkür etti. Gümüşlükspor'a daha modern bir tesis için çalışmalara başladıklarını ifade eden İşler, 'Tamamen futbol ve spor tesisi olacak. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile görüştüm. Dedemin adını vereceğim. Cami ya da okul yaptırmayı planlıyordum, ancak bu tesisi yaptırıyorum.' dedi.

Yeni sezonda da oldukça iddialı olduklarını ifade eden İşler, 'İddialıyız. 'Tüm gelirini Gümüşlükspor'a bağışladı.' haberleri yalan. Ben kitaplarımın telifini buraya bağışladım. Gümüşlükspor olmasaydı, kitap yazmazdım. Ama filmden bir bağışım olmadı.' diye konuştu.

Törenin ardından Gümüşlük Gençlikspor ile Mumcular Karaovaspor hazırlık maçı yaptı.

Kaynak: AA