Büyükşehir Gaziantepspor'un İkinci Yenilgisi De Deplasman

Sezonda evinde hiç yenilmeyen Büyükşehir Gaziantepspor, iki mağlubiyeteni de deplasmanda aldı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor, evinde sergilediği başarıyı deplasmanda gösteremiyor. Sezonda evinde hiç yenilmeyen Büyükşehir Gaziantepspor, iki mağlubiyeti de deplasman maçlarında aldı

Geçen sezonunun 31. haftasında Adanaspor'a 3-1 yenildikten sonra teknik direktör Bayram Bektaş ile yollarını ayıran ve teknik direktörlük görevine sportif direktör olarak görev yapan Bülent Bölükbaşı'nı getiren Büyükşehir Gaziantepspor, bu sezon özellikle evinde aldığı sonuçlarla taraftarını sevindirdi.

Geride kalan 8 maçta 14 puan toplayan Büyükşehir Gaziantepspor, kendi sahasında oynadığı 4 maçtan 2 galibiyet, 2 de beraberlik çıkarırken, 3 puan kayıplarının tümünü deplasman maçlarında yaşadı.

Sezonun 4. haftasında lider Yeni Malatyaspor'a konuk olan ve 2-0 mağlup olan TFF 1. Lig ekibi, ikinci mağlubiyetini de dün Denizli'de (2-1) aldı. Gaziantep ekibi, ikinci haftada karşılaştığı Bandırmaspor (1-2) ve altıncı haftada karşılaştığı İçel İdmanyurdu (0-3) deplasmanlarından ise 3 puanla dönmesini bildi.

Evinde 7 gol atıp, 3 gol yiyen Bölükbaşı'nın öğrencileri, deplasman maçlarında ise 6 kez gol sevinci yaşayıp 5 kez de kalesini gole kapatamadı.

- Bölükbaşı'nın mağlubiyetleri de deplasmanda

Teknik direktörlük kariyerine Büyükşehir Gaziantepspor ile başlayan Bülent Bölükbaş da kariyerindeki mağlubiyetleri deplasmanda tattı.

Teknik direktörlük kariyerinde geçen sezondan bu yana 11. maçı geride bırakan Bülent Bölükbaşı, takımıyla 5 kez galibiyet. 3 de beraberlik yaşarken, 2 mağlubiyeti de deplasmanda yaşamış oldu.

Ligin ilk 8 haftasında 14 puan toplayan Büyükşehir Gaziantepspor, gelecek hafta Boluspor'a konuk olacak.

Kaynak: AA