Bakan Çağatay Kılıç Eczacıbaşı Vitra Ve Vakıfbank'ı Tebrik Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Voleybolda dünyanın önemli markalarından biri olan Türkiyemizin milli takımlar ve kulüpler düzeyinde gelecek yıllarda da büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kadınlar Dünya Voleybol Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyon olan Eczacıbaşı Vitra ve şampiyonada 3’üncü olan Vakıfbank için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kadın voleybol takımlarımızla son yıllarda elde ettiğimiz tarihi başarılara bu yıl bir yenisini daha ekledik. Kadınlar Dünya Voleybol Kulüpler Şampiyonası’nda, İtalyan temsilcisi Pomi Casalmaggiore’yi yenerek bu organizasyonda üst üste 2’inci kez şampiyonluğa ulaşan Eczacıbaşı Vitra Kadın Voleybol Takımımızı ve aynı şampiyonada 37’inci olan Vakıfbank kadın voleybol takımımızı kutluyorum. Bu önemli başarılar, ülke voleybolundaki gelişimi de en güzel şekilde gözler önüne seriyor. Voleybolda dünyanın önemli markalarından biri olan Türkiyemizin milli takımlar ve kulüpler düzeyinde gelecek yıllarda da büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. İki değerli kulübümüze de başarılar diliyorum."

Kaynak: İHA