Medipol Başakşehir, Zirvedeki Yerini Korumayı Hedefliyor

Spor Toto Süper Lig'de 16 maçtır yenilmeyen Medipol Başakşehir, yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Kardemir Karabükspor'a konuk olacak Medipol Başakşehir, rakibi karşısında kazanarak liderlik koltuğundaki yerini korumak istiyor.

Süper Lig'de bu sezon maç kaybetmeyen turuncu-lacivertliler, haftaya 17 puan ve averajla lider girdi.

Sezonun ilk haftasında evinde Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup eden Medipol Başakşehir, ikinci haftada ise deplasmanda Bursaspor'u 2-0 yendi. İstanbul ekibi, 3. haftada Kasımpaşa'yı 3-1, 4. haftada da deplasmanda Gaziantepspor'u 1-0'lık skorlarla geçerken, 5. haftada evinde Osmanlıspor ile 2-2 berabere kalıp ilk puan kaybını yaşadı. Turuncu-lacivertliler, 6. haftada deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 5-0 mağlup etti, son maçında ise sahasında Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Kardemir Karabükspor ise oynadığı 7 maçta, 4 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı, 12 puanla haftaya 5. sırada girdi.

Kardemir Karabükspor ile Medipol Başakşehir arasında Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

- 16 maçtır kaybetmiyor

Medipol Başakşehir, Süper Lig'de oynadığı son 16 maçı kaybetmedi.

Bu sezon oynadığı 7 maçın 5'ini kazanan, 2'sinden beraberlikle ayrılan turuncu-lacivertliler, geride kalan sezonun son 9 müsabakasında da yenilmemişti.

İstanbul ekibi, ligdeki son yenilgisini geçtiğimiz sezonun 25. haftasında Osmanlıspor'a karşı 3-2'lik skorla almıştı.

Kaynak: AA